Malisheva vazhdon bashkëpunimin me Vitijën e Hotin

Malisheva vazhdon bashkëpunimin me Vitijën e Hotin

Donart Vitija dhe mbrojtēsit Ardian Hoti do të vazhdojnë me Malishevën edhe në Superligë. Për marrëveshjen ka njoftuar vetë Malisheva.

"FC Malisheva siguron shērbimet e mesfushorit Donart Vitija dhe mbrojtēsit Ardian Hoti. Sot Donarti dhe Ardiani nënshkruan pēr vazhdimin e kontratēs me klubin", ka njoftuar klubi.