Përmbytjet në Itali, George Clooney mbështet qytetarët

Përmbytjet në Itali, George Clooney mbështet qytetarët

George Clooney është solidarizuar me qytetarët në qytetin Laglio në qytetin Italian.

Rajoni ishte goditur nga stuhitë e mëdha në fillim të kësaj jave, përmbytje të cilat ishin mjaftë të mëdha.

60 vjeçari kishte shkuar t’i pyeste disa qytetarë se për çka kishin nevojë me vonë u fotografua me ta.

Ai mbështeti financiarisht dhe i ofroi ndihmë të madhe.


MË SHUME NGA Magazina