Pas 17 vitesh, përfundon transmetimi i ‘X Factor’

Pas 17 vitesh, përfundon transmetimi i ‘X Factor’

X Factor po përfundon pas 17 vitesh transmetimi.

Ky edicion është ndaluar dhe është konfirmuar që nuk do të xhirohet më.

Shfaqja e parë ka filluar në vitin 2004 i cili ishte drejtuar nga Simon Cowell.

Ndalimi i X Factori u konfirmua nga një deklaratë në ITV : Nuk ka plane për seri të ardhshme, u shpreh një burim për ‘The Sun’


MË SHUME NGA Magazina