Prishtina përmbysë disavantazhin në Uells

Prishtina përmbysë disavantazhin në Uells

Prishtina ka shënuar edhe golin e dytë dhe tash po avancon 2-1 kundër uellsianëve në Conference League, pavarësisht se fillimisht ishite duke u mposhtur 1-0.

Endrit Krasniqi ka shënuar edhe golin e dytë, kësaj radhe nga një distancë e jashtëzakonshme, duke e zënë portierin jashtë pozitës.