Karaburuni në flakë, digjen qindra hektarë me shkurre dhe pemë

Karaburuni në flakë, digjen qindra hektarë me shkurre dhe pemë

Zjarret vijojnë të jenë aktive në Gadishullin e Karaburunit.

Punonjës të zonave të mbrojtura që në orët e para të ditës po luftojnë për fikjen e zjarrit.

Qindra hektarë me shkurre dhe pemë po digjen në këtë gadishull. Situata vijon të jetë kritike./vp

 


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare