Zbulohet destinacioni që William dhe Kate kanë zgjedhur për pushimet verore

Zbulohet destinacioni që William dhe Kate kanë zgjedhur për pushimet verore

Pas një vere të vitit 2020 në ishullin Tresco, tani duket se William, Kate, George, Charlotte dhe Louis për verën e vitit 2021 kanë vendosur të kthehen në Cornwall për një qëndrim në Ishujt Silesian.

Zgjedhja e një destinacioni turistik thjesht “britanik” nuk është befasuese: koronavirusi dhe rregulloret kufizuese të pandemisë brenda Mbretërisë së Bashkuar, megjithëse janë hequr, janë ende një çështje shqetësuese e madhe. Një maturi që ekziston në ADN -në e familjes mbretërore e cila gjithmonë ka sugjeruar durim para çdo vendimi, duke dhënë shpesh dhe me dëshirë shembullin e mirë së pari.

Sigurisht, me kalimin e viteve familja ka bërë disa pushime jashtë vendit, por duket se ka një lidhje shumë të veçantë me Ishujt Sili pasi ky ishte mjedisi për pushimet e William në 1989, me nënën e Dianës, babanë e Carlos dhe vëllain e vogël të Harry -t të cilët ishte atëherë 5 vjeç.

Edhe kush e di: Ndërsa Mbretëresha preferon gjatë verës Balmoral, Mbreti i ardhshëm William (dhe George) mund të zgjedhin Isle of Man si destinacionin e tyre të preferuar veror.