Yuri Kim takon anëtarët e Gjykatës Kushtetuese

Yuri Kim takon anëtarët e Gjykatës Kushtetuese

Ambasadorja e SHBA në Shqipëri ka zhvilluar një takim me anëtarët e Gjykatës Kushtetuese këtë të enjte.

Ambasadorja shkruan se Gjykata duhet të vazhdojë të japë gjykime me integritet dhe pavarësi, në përputhje me betimin e tyre në detyrë.

Ambasadorja gjithashtu shtoi se janë duke punuar me institucionet përkatëse që GJK të ketë anëtarësim të plotë.

“Teksa Gjykata Kushtetuese kthehet në seancë, unë shkova për të nderuar gjykatësit. Kritike për Kushtetuesen që të vazhdojë të japë gjykime me integritet dhe pavarësi, në përputhje me betimin e tyre në detyrë. Ne jemi duke punuar me institucionet përkatëse kështu që Gjykata Kushtetuese do të ketë anëtarësim të plotë,” shkruan Kim./oranews