Oprah Winfrey ndan shqetësimet e saj për shtetin amerikan
Sharr Travel

Oprah Winfrey ndan shqetësimet e saj për shtetin amerikan

Oprah Winfrey diskuton shqetësimet e saj në lidhje me Shtetet e Bashkuara në një intervistë.

Në podkastin e tij të ardhshëm, “Mind Body Zone: Living Outside the Box”, i cili debuton në 16 shtator në Audible, Chopra pyet Winfrey nëse ajo “ka frikë nga asgjë tani” dhe ajo së pari përgjigjet, “Jo” pastaj shton gjendjen e vendit  e cila e shqetëson atë.

“Unë shqetësohem për vendin. Unë shqetësohem se ku jemi si vend,” shpjegon Winfrey. “Dhe fjala nuk është as shqetësuese. Unë shoh distancën dhe paaftësinë e palëve dhe fraksioneve të ndryshme për të dëgjuar njëri -tjetrin. Unë mund ta shoh këtë lloj spiraleje në mungesën e së vërtetës nga ana e shumë individëve dhe ju dhe unë të dy e di se kjo mund të çojë përfundimisht në asnjë të mirë”.

Ajo vazhdoi, “Kështu që unë mendoj për ato gjëra, por nuk kam frikë nga ato gjëra.”

Ajo thotë se duke parë “tërësinë e jetës së saj” ajo mund të shohë se ka faktorë më të mëdhenj në lojë që e ndihmojnë atë të mos shqetësohet.

“Hiri dhe dora e diçkaje, fusha e energjisë energjike e diçkaje tjetër përveç mendjes dhe personalitetit tim janë duke punuar këtu,” thotë ajo.

Ajo gjithashtu diskutoi se çfarë mendon se do të jetë trashëgimia e saj, duke i thënë Chopra se ishte Maya Angelou ajo që i tha asaj se trashëgimia e saj nuk është “kurrë një gjë”.

“Trashëgimia juaj është gjithçka”, thotë ajo. “Trashëgimia juaj është çdo jetë që keni prekur.”


MË SHUME NGA Magazina