Tom Hanks inauguron akademinë dhe muzenë e filmit në Los Anxhelos

Tom Hanks inauguron akademinë dhe muzenë e filmit në Los Anxhelos

Muzeu është krijuar për të kuptuar më mirë dhe për të festuar suksesin e kinemasë botërore, përmes ekspozitave, programeve dhe koleksioneve ndër vite.

Muzeu shtrihet në një sipërfaqe prej thuajse 5 mijë metrash katrorë. Ai ka një hapësirë ekspozite, 2 kinema dhe teatro dhe për publikun do të hapë dyert më 30 shtator.