Jolie dhe Pitt përplasen sërish
Sharr Travel

Jolie dhe Pitt përplasen sërish

Megjithëse divorci u finalizua në vitin 2019, Angelina Jolie dhe Brad Pitt janë akoma në “luftë” me njëri-tjetrin. Pas mosmarrëveshjes për kujdestarinë e fëmijëve, ish-çifti i famshëm janë përplasur sërish për një pronë luksoze që ata zotërojnë në Francë.

Bëhet fjalë për pronën, në të cilën ata i thanë po njëri-tjetrit në vitin 2014, në prani të gjashtë fëmijëve të tyre. Sipas një dokumenti që ka siguruar Fox News, Jolie akuzohet se po përpiqet të shesë aksionet e saj, duke mos lejuar ish burrin e saj t’i blejë ato.

Brad Pitt Went to Alcoholics Anonymous After Angelina Jolie Divorce

Pitt pretendon se kjo është një përpjekje e Angelinës për të shmangur detyrimet ndaj tij pasi thuhet se ata kishin rënë dakord më parë që t’i jepnin njëri-tjetrit mundësinë për të blerë pronën nëse njëra prej tyre vendos të heqë dorë.

Brad Pitt paraqiti një ankesë në gjykatë duke pretenduar se Angelina Jolie po përpiqet të shesë aksionet e saj në pronën e tyre në Chateau Miraval pa i dhënë atij opsionin e parë për ta blerë atë jashtë.

“Vlen të përmendet se gjatë katër viteve të fundit, Nouvel [kompania e Jolie] nuk veproi në interesin më të mirë të Quimicum duke vonuar sistematikisht miratimin e llogarive vjetore dhe rinovimin e menaxherit,” thuhet në padi. 


MË SHUME NGA Magazina