Zgjedhjet në Shqipëri, KQZ përzgjedh qendrat e votimit që do të verifikohen

Zgjedhjet në Shqipëri, KQZ përzgjedh qendrat e votimit që do të verifikohen

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përzgjodhi sot nëpërmjet shortit 10% të Qendrave të Votimit të Zgjedhjeve të 25 prillit që do të rishikohen.

KQZ hodhi shortin e përzgjedhjes së 10% të Qendrave të Votimit të Zgjedhjeve të 25 Prillit, që do t’i nënshtrohen verifikimit paszgjedhor.

Këqyrja paszgjedhore e fletëve të votimit dhe materialeve zgjedhore për këto QV do të fillojë në KQZ, ditën e premte, ora 12:00./Atsh


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare