Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`
Sharr Travel

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Për javet e kulturës Shqiptare në Austri, në lidhje të drejtpërdrejt flet, Ermal Vejsa.

Java globale për edukimin mbi median dhe informacionin.

Për nisjen e edicionit  të katërt të "PrivocalFest 2021", në lidhje të drejtpërdrejt flet, Zana Mehmetaj, koordinatore e festivalit.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


MË SHUME NGA Aktuale