Dhjetë edicionet më të mira dimërore të ish-zonjës së parë të Amerikës
Sharr Travel

Dhjetë edicionet më të mira dimërore të ish-zonjës së parë të Amerikës

Melania me vite ka ndërtuar stilin e saj të patëmetë dhe e solli atë në kulmin e tij në ato pak vite që i kaloi në Shtëpinë e Bardhë.

E kemi ndjekur prej vitesh çdo paraqitje të saj, por stili i saj ende mund të shërbejë si frymëzim për veshjet e dimrit.

Palltoja është veshja e preferuar e saj dhe ajo e ka dëshmuar këtë pafundësisht në katër vjetët që i ka kaluar si zonjë e parë e Amerikës.

Nëse jeni në kërkim të një veshjeje të tillë, ju sugjerojmë që të kërkoni frymëzim në stilin e Melania Trump.

Ajo ka një koleksion të mrekullueshëm palltosh në të cilat mund të gjeni një shumëllojshmëri modelesh, duke filluar nga ngjyrat e ndezura dhe dezenë të spikatur, deri te copa të reduktuara dhe të denja për raste më serioze.

1. Ngjyra të ndezura

2. Motivet e Krishtlindjeve

 

3. Dizajn grafik

4. Dizajn me kutia

5. Blu perfekte

6. Bardh-zi

7. Dezen me lule

8. Kamel

9. Ponço e zezë

10. E kaltër mbretërore

/telegrafi