Afganët në Shqipëri festojnë 28 Nëntorin
Sharr Travel

Afganët në Shqipëri festojnë 28 Nëntorin

fganët e strehuar në Lezhë kanë festuar festat kombëtare të Shqipërisë, 28-29 Nëntorin.

Video e mëposhtme është postuar nga një prej refugjatëve afganë, i cili më parë kishte punuar si gazetar në Afganistan.

Ai shkruan në postimin e tij se kjo mbledhje e madhe ishte bërë për të festuar festën kombëtare të Shqipërisë dhe se kishin një vlerësim të madh për shqiptarët që i pritën.

 

Huge gathering of Afghan refugees in Albania to celebrate the national day of with our Albanian friends.
We really appreciate their for hosting us since 3 months. pic.twitter.com/uqcgUA4m7Q

— Miraqa Popal (@MiraqaPopal) November 29, 2021