Kate Middleton dhe Emily Ratajkowski vendosën trendin e ri të sezonit
Sharr Travel

Kate Middleton dhe Emily Ratajkowski vendosën trendin e ri të sezonit

Nëse uleni dhe mendoni për stilin e Kate Middleton dhe Emily Ratajkowski, nuk do të gjeni shumë gjëra të përbashkëta. Ju mund të mos gjeni asnjë, për të qenë të saktë. Edhe kjo për shkak të karakterit, statusit dhe pozitës së dy grave në shoqëri. Stili ynë është një projeksion i vetes sonë dhe stili i Kate Middleton dhe Emily Ratajkowski zbulon, nëse jo aspekte të karakterit të tyre, por edhe statusin e tyre për momentin.

Megjithatë, paraqitjet e këtyre femrave konfirmojnë se moda është një gjuhë universale. Është një “gjuhë” që e flasin të gjithë. Kur bëhet fjalë për modën, gjithçka është e mundur. Madje duke veshur Kate Middleton dhe Emily Ratajkowski, veshje të ngjashme. Frymëzimi vjen nga kudo. Kreativiteti është i njëjtë. Ndikon dukshëm edhe në stil. Dëshmi janë paraqitjet e fundit të dy femrave të ndryshme.

Palltot ‘fuchsia’ Kate Middleton dhe Emily Ratajkowski dhe trendi ynë i ri, i preferuar

Edhe pse janë dy femra të veshura mirë, stili i Kate Middleton është shumë i ndryshëm nga ai i Emily Ratajkowski. Megjithatë, ata bënë dy paraqitje të ndryshme që kishin diçka të përbashkët. Para së gjithash? Të dy kishin veshur një pallto ‘fuchsia’. Me Dukeshën e Kembrixhit që ka zgjedhur një pallto të gjatë minimale dhe modelin një xhaketë kryq në një linjë oversize. Dallimet në palltot e dy grave janë pra të vogla.

Megjithatë, ajo që të bën përshtypje është mënyra se si të dyja kanë kombinuar palltot e tyre fuchsia. Ata të dy zgjodhën bazën më të mirë të dimrit, një xhaketë sportive, për të kombinuar pallton e tyre. Nga ngjyra dhe pjesa tjetër e stilimit të seteve të tyre, Kate Middleton dhe Emily Ratajkowski, krijuan dy veshje të ndryshme. Megjithatë, ruajtja e të njëjtit stil në rezultatin përfundimtar: një stil i sofistikuar, chic.

Prandaj, Kate veshi pallton e saj ‘fuchsia’ me një xhaketë sportive në të njëjtën ngjyrë dhe pantallona të zeza të përshtatura. Kompletoni look-un me taka të zeza. Nga ana tjetër, Emily e ka shoqëruar xhaketën e saj ‘fuchsia’ me një xhaketë sportive të zezë, dollakë të zinj dhe çizme të zeza deri tek gjuri. Dy të ndryshme për sa i përket stilimit, seteve, por dy kombinime veshjesh të përjetshme. Por ajo që bie në sy nga pamja e të dyjave, është nuanca që kanë zgjedhur për palltot e tyre.

 


MË SHUME NGA Magazina