Rama uron Merkelin: Paç mbarësi e shëndet në kapitullin e ri të jetës
Shqipëri

Rama uron Merkelin: Paç mbarësi e shëndet në kapitullin e ri të jetës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama përmes një postimi në facebook ka falenderuar kancelaren Angela Merkel dhe i ka uruar asaj mbarësi e shëndet në kapitullin e ri të jetës.

“Faleminderit Angela dhe paç mbarësi e shëndet në kapitullin e ri të jetës tënde të jashtëzakonshme”.