Ndizet pema e Vitit të Ri në sheshin “Skënderbej”
Shqipëri

Ndizet pema e Vitit të Ri në sheshin “Skënderbej”

Në qendër të Tiranës mbizotëron atmosfera e festave, ndonëse duhen ende ditë nga Krishtlindjet dhe ndërrimi i viteve.

Mbrëmjen e sotme janë ndezur dritat e pemës, duke çelur zyrtarisht javët e festave në kryeqytet.

Në sheshin “Skënderbej” mbizotërojnë ngjyrat shumëngjyrëshe, që simbolizojnë festat e fundvitit. Në shesh ishte gjithashtu edhe kryebashkiaku Erion Veliaj, ku edhe u bë ndezja e dritave.

Dritat e pemës janë ndezur mbrëmjen e sotme edhe në qytete të tjera të vendit.