Lisbona mendon se profesori do ta “grabit” një bankë tjetër pas finales
Magazina

Lisbona mendon se profesori do ta “grabit” një bankë tjetër pas finales

Ylli i “Money Heist”, Itziar Ituno thotë se Profesori nuk do të ndalojë së kryeri “grabitjet” pas finales së serialit.

“Money Heist”, drama kriminale spanjolle e krijuar nga Alex Pina, u transmetua për 5 sezone në Netflix dhe sapo transmetoi serinë e saj përmbyllëse të episodeve më 3 dhjetor 2021. Gjatë rrjedhës së shfaqjes, e cila shfaqte grabitje të zgjatura që zgjasnin javë, banda e grabitësve të udhëhequr nga organizatori i njohur si Profesori (Alvaro Morte) grabitën para e ari.

Një nga personazhet kryesore të serialit është Raquel Murillo, i luajtur nga Itziar Ituno, i cili e fillon serialin si inspektori i caktuar për të negociuar me Profesorin gjatë grabitjes. Megjithatë, gjatë grabitjes së parë, ajo bie në dashuri me të dhe madje bashkohet me grabitjen e dytë si anëtare e bandës, duke adoptuar emrin e koduar Lisbonë. Megjithëse grabitja e dytë e tensionoi ndjeshëm marrëdhënien e tyre, ata e përfunduan serialin të fejuar, pasi kishin vjedhur me sukses të gjithë arin nga kasaforta e bankës nëntokësore e mbyllur me ujë.

Ituño diskutoi përfundimin e serialit në një intervistë në konventën me temën e ” Money Heist ” The Hold Up Gang, e cila u zhvillua në Paris më 8 janar 2022. Ajo u pyet se çfarë mendonte se mund të ndodhte me Lisbonën dhe Profesorin pas përfundimit të lumtur të shfaqjes.

Ndërsa ajo tha se mendonte se ” Profesori do të shkonte pas një banke tjetër”, Lisbona nuk do të shkonte me të për shkak të ” nënës së saj të sëmurë dhe vajzës së saj”, dy konsiderata që e bënë atë veçanërisht të pambrojtur gjatë rrjedhës së grabitjes.

“Mendoj se, pa e ditur realisht se deri ku do të shkojë kjo marrëdhënie, është e sigurt që Profesori do të shkojë pas një banke tjetër. Dhe nuk jam i sigurt se Lisbona do të shkonte me të, sepse me nënën e saj të sëmurë dhe vajzën e saj… nuk mendoj kështu”, tha ajo.