Rama: Ditë mbresëlënëse në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”
Shqipëri

Rama: Ditë mbresëlënëse në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”

Kryeministri Edi Rama ka kaluar një ditë në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”, e cila po kryen stërvitje në ujërat territoriale shqiptare.

Rama ndau pamje nga aeroplanmbajtësja i pozicionuar në vendin e kapitenit.

“Një ditë mbresëlënëse në aeroplanmbajtësen “Harry S. Truman”, e cila po kryen një stërvitje intensive në ujërat tona territoriale, së bashku me forcat e marinës shqiptare”, u shpreh kryeministri Rama.

Prej muajit dhjetor, aeroplanmbajtësja amerikane “USS Harry S. Truman” po qëndron në Mesdhe bashkë me numrin e madh të anijeve dhe avionëve që e shoqërojnë./atsh


MË SHUME NGA Shqipëri