Referendumi i Serbisë, Seanca e jashtëzonshme e Kuvendit mbahet të shtunën
Sharr Travel

Referendumi i Serbisë, Seanca e jashtëzonshme e Kuvendit mbahet të shtunën

Me kërkesë të kryeministrit Albin Kurti, më 15 janar mbahet seanca e jashtëzakonshme.

Në seancë do të ketë diskutim në lidhje me synimet e Serbisë për të mbajtur referendum kushtetues në territorin e Republikës së Kosovës.

Seanca fillon punimet në orën 14:00, sipas njoftimit të Drejtorië për Media dhe Marrëdhënie me Publikun të Kuvendit.