Shkolla që mban emrin e ‘Prince Andrew’ pritet të riemërohet
Magazina

Shkolla që mban emrin e ‘Prince Andrew’ pritet të riemërohet

Shkolla e mesme ‘Prince Andrew’ në Nova Scotia në Kanada, do të riemërohet. Kjo pasi bordi nuk dëshiron të ketë lidhje me Princin Andrew të Britanisë për shkak të akuzave për abuzim seksual.

“Emri i shkollës sonë duhet të pasqyrojë komunitetin e shkollës dhe vlerat si një mjedis i sigurt dhe gjithëpërfshirës”, tha drejtori i shkollës Craig Campbell drejtuar stafit dhe prindërve.

Shkolla e mesme që mban emrin e tij u themelua në vitin 19660, vitin kur lindi princi.

Kjo shkollë pritet të riemërohet vitin e ardhshëm shkollor.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa