Pezullimi për shkak të motit, sot rinis mësimi në shkolla
Shqipëri

Pezullimi për shkak të motit, sot rinis mësimi në shkolla

Rritja e temperaturave rikthen në shkollë nxënësit dhe mësuesit pas 3 ditë pezullim të mësimit për shkak të kushteve ekstreme të motit.

Ministria e Arsimit përmes një udhëzimi pritet të vendosë për zëvendësimin e orëve të humbura për nxënësit.

Ministrja Evis Kushi gjatë një dalje publike dje deklaroi se vendimmarrja për pezullimin e mësimit ishte i drejtë për të mbrojtur shëndetin e fëmijëve dhe mos pasur asnjë pasojë nga kushtet jo normale të motit që përjetoi Shqipëria.  


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa

MË SHUME NGA Shqipëri