Kështu dukeshin personazhet që e fituan titullin e Mashkullit më tërheqës
Magazina

Kështu dukeshin personazhet që e fituan titullin e Mashkullit më tërheqës

Që nga viti 1985, revista People u ka dhënë zemërthyesve të Hollivudit titullin “Mashkulli më tërheqës”, duke e forcuar statusin e tyre si një nga burrat më të dëshirueshëm në botë. Por nëse udhëtojmë pas në kohë dhe shohim se si dukeshin këta burra teksa hynin në moshë madhore, mund të jemi dëshmitarë të disa surprizave të këndshme.

Siç na kanë dëshmuar, ndërsa piqen, disa burra të bekuar përmirësohen në pamjen e tyre dhe e fitojnë sharmin dhe vetëbesimin që i bën jashtëzakonisht të guximshëm.

Më poshtë do t’i ndajmë me ju fotot e vjetra dhe të reja të 22 meshkujve të famshëm, pamja e bukur e të cilëve i bëri të fitojnë një vend të veçantë në zemrat tona.

Denzel Washington, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 1996

Richard Gere, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 1999

Brad Pitt, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 1995 dhe 2000

Pierce Brosnan, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2001

Ben Affleck, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2002

Jude Law, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2004

George Clooney, “Mashkulli më tërheqës” i viteve 1997 dhe 2006

Matt Damon, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2007

Hugh Jackman, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2008

Johnny Depp, “Mashkulli më tërheqës” i viteve 2003 dhe 2009

Ryan Reynolds, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2010

Bradley Cooper, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2011

Channing Tatum, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2012

Adam Levine, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2013

Chris Hemsworth, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2014

David Beckham, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2015

Dwayne Johnson, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2016

Blake Shelton, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2017

Idris Elba, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2018

John Legend, “Mashkulli më tërheqës” i 2019-ës

Michael B. Jordan, “Mashkulli më tërheqës” i vitit 2020

Paul Rudd“, Mashkulli më tërheqës” i vitit 2021


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa