Kevin Bacon i bashkohet Netflix në “Leave the World Behind”
Magazina

Kevin Bacon i bashkohet Netflix në “Leave the World Behind”

Kevin Bacon dhe Farrah Mackenzie i janë bashkuar “Leave the World Behind” të Netflix.

Duke iu bashkuar kështu Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke dhe Myha’la Herrold në filmin e bazuar në romanin bestseller të Rumaan Alam.

Historia sillet rreth një çifti që pushojnë në një shtëpi me qira në Long Island, të cilët habiten kur mbërrijnë pronarët e shtëpisë duke sjellë lajmin për një ndërprerje misterioze.

Sam Esmail shkruan dhe drejton, dhe produksioni i Obamas, Higher Ground, së fundmi erdhi si producent ekzekutiv. Romani ishte finalist për Çmimin Kombëtar të Librit.

‘High Noon’, Gary Cooper do të nderohet në USC

Shkolla e Arteve Kinematografike e USC-së po bashkëpunon me pasurinë e Gary Cooper për 70-vjetorin e “High Noon” perëndimore të nominuar për Oscar.

Të dielën, më 24 prill, ngjarjet do të përfshijnë një shfaqje të veçantë dhe panel, nënshkrimin e librit dhe hapjen e Ekspozitës Gary Cooper.