Barack dhe Michelle Obama ndërpresin marrëveshjen me Spotify
Magazina

Barack dhe Michelle Obama ndërpresin marrëveshjen me Spotify

Çifti i njohur, Barack dhe Michelle Obama kanë ndërprerë marrëveshjen shërbimit të transmetimit me Spotify.

 Ata janë në bisedime me partnerë të tjerë për të pritur podcastet e kompanisë së tyre të “Higher Ground”.

Familja Obama nënshkroi një kontratë me Spotify në vitin 2019, por ishin të pakënaqur me shërbimin e tyre. Madje, kishin pasur mosmarrëveshje mbi kontributin e Obamas, për të cilin Spotify thotë se do të shfaqej në çdo podcast.

Familja dëshironte t’i jepte podcast-it të tyre shtrirjen më të gjerë por kjo nuk ishte e mundur me Spotify.


MË SHUME NGA Magazina