Sot në “Imazhin e Ditës” flet Skender Hyseni
Foto: RTK
Lajme

Sot në “Imazhin e Ditës” flet Skender Hyseni

RTKlive

Sot në emisionin informativ “Imazhin e Ditës” i ftuar është Skender Hyseni, ish-ministër i Punëve të Jashtme të Kosovës dhe ish-shef i ekipit negociator në dialogun teknik mes Kosovës e Serbisë.

Në bisedën me gazetaren Blerta Foniqi-Kabashi, ish-ministri Hyseni do të flasë për temat aktuale siç janë bisedimet e sotme në Bruksel, vazhdimi i dialogut Kosovë-Serbu, çështja e targave dhe çështje tjera aktuale dhe të diplomacisë kosovare.

Po ashtu në lidhje direkte nga Beogradi do të paraqitet Anamaria Repiq dhe nga Brukseli, Gjeraqina Tuhina.