Ekskluzive: RTK sjellë në Kosovë FIFA Trofeu Kupa e Botës
Foto: RTK
Sport

Ekskluzive: RTK sjellë në Kosovë FIFA Trofeu Kupa e Botës

Fatmir Bytyqi /RTKlive

Radio Televizioni i Kosovës (RTK) vjen me një tjetër ekskluzivitet.

Mediumi kampion në vendin tonë, do të sjellë në Kosovë, turneun prestigjioz FIFA Trofeu e Kupa e Botës.

Adhuruesit kosovar të kësaj lojë magjike, do të ndjekin nga afër emocionet e kësaj gare interesante.

RTK ceremoninë e ardhjes së trofeut do ta transmetojë drejtpërdrejt si dhe ka të drejtën ekskluzive të kësaj ngjarje të madhe sportive.

Ky eveniment do të zhvillohet me 20 maj në kryeqytetin e Kosovës, një tjetër ngjarje e madhe sportive.