Baerbock: Të fillojmë negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut
Shqipëri

Baerbock: Të fillojmë negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

ATSH

Në këto kohë të vështira, mbështetja për vendet e Ballkanit Perëndimor në rrugën e tyre drejt Bashkimit Evropian është një çështje kyçe e sigurisë dhe gjeopolitikës, deklaroi ministrja e Jashtme e Gjermanisë Annalene Baerbock në Twitter.

”Ne duhet të mbajmë premtimet tona dhe të fillojmë negociatat e vonuara të anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”, theksoi ajo.


APR
Romay Lift

MË SHUME NGA Shqipëri