Viola Davis nderohet me çmimin “Women in Motion” në Cannes
Magazina

Viola Davis nderohet me çmimin “Women in Motion” në Cannes

Në festivalit të filmit që po mbahet në Kanë të Francës u ndanë disa çmime dedikuar gruas në film, që janë “Women in Motion”. Dhe me këtë çmim u nderua aktorja njohur Viola Davis.

Davis me ketë rast u shprehë se ky çmim do të thotë mirënjohje për trashëgiminë e saj, pra mirënjohje edhe për gratë tjera me ngjyrë.

Në këtë ngjarje, Davis u shoqërua nga bashkëshorti i saj, Julius Tennon.

Atje me çmim u nderua edhe regjisorja suedeze Ninja Tiberg, në kategorinë “Women in Motion Young Talent Award”.

Çmimin “Women in Motion” në festivalin e filmit në Kanë të Francës e ndanë kompania franceze Kering dedikuar arritjeve të grave në film.

Ky çmim ndahet prej vitit 2015.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa