Dhurata emocionuese që do të marrë për 40-vjetorin e lindjes Princi William
Magazina

Dhurata emocionuese që do të marrë për 40-vjetorin e lindjes Princi William

Princi William në qershor pritet të marrë një dhuratë të veçantë me rastin e 40-vjetorit të lindjes. Sipas informacioneve, pallati mbretëror pritet të nxjerrë një monedhë 5 paund që do të ketë portretin e tij.

Kjo do të jetë hera e parë që Princi William do të vendoset në një monedhë, në njërën anë, e cila do të përshkruhet gjyshja e tij, Mbretëresha Elizabeth, në anën tjetër. Sipër do të jetë titulli i tij ndërsa portreti i tij do të jetë i dizajnuar nga Thomas T. Docherty. Portreti i Mbretëreshës Elizabeth është projektuar nga Jody Clark.

Për nder të tij dhe konkretisht me rastin e lindjes së tij më 21 qershor 1982, doli një koleksion prej dy monedhash.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa