Arrestohet 28-vjeçari që tentoi të futej në Pallatin Buckingham
Magazina

Arrestohet 28-vjeçari që tentoi të futej në Pallatin Buckingham

Një 28-vjeçar është arrestuar për shkelje në Pallatin Buckingham, vetëm disa ditë para jubileut të Platinumit, ku arsyeja ishte Mbretëresha Elizabeth. 28-vjeçari dyshohet se ka kaluar nëpër portën e Royal Mews kur ajo u hap për një automjet të autorizuar.

Ai madje arriti të hynte në zonën mbretërore pasi refuzoi të ndalonte kur një anëtar i stafit u përpoq ta ndalte, sipas Gjykatës së Magjistraturës së Westminsterit.

Atridge, siç quhet ai, i bërtiti stafit: “Dua të hyj. Unë dua të shoh mbretëreshën Elizabeth”. Mirëpo, e kanë nxjerrë menjëherë nga porta dhe e kanë arrestuar. I akuzuari është paraqitur të martën më 31.5.2022 në sallën e gjyqit për shkelje në zonë të mbrojtur, shkelje kjo e ndodhur më 29 maj.

Avokati i tij tha se klienti vuante nga probleme të shëndetit mendor dhe “nuk kishte asnjë motiv apo dëshirë për të shkuar më shumë se tre metra brenda Pallatit, siç bëri”


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa