Komandanti i Njësisë Speciale të Policisë, këtë javë në “Personazh”
Foto: Emisioni `Personazh`
Magazina

Komandanti i Njësisë Speciale të Policisë, këtë javë në “Personazh”

RTKlive

“Personazh”, emisioni i përjavshëm në RTK, këtë javë sjellë në ekranin e RTK-së, punën atyre që merren me ruajtjen e rendit e sigurisë.

Personazhi i kësaj javë në këtë emision është Besart Ahmeti, komandant i Njësisë Speciale të Kosovës.

Ai do të rrëfejë  për punën në Njësinë Speciale  Operative, sfidat dhe përkushtimin e tij si shef i kësaj njësie por edhe pjesëtarëve të saj.

Emisioni “Personazh” transmetohet të shtunën në orën 18:00 në RTK1 me autore, gazetaren Vjosa Beqiri.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa