Zeka dhe Ballkani ndajnë rrugët
Sport

Zeka dhe Ballkani ndajnë rrugët

Uran Krasniqi/RTKLive

Mevlan Zeka dhe Ballkani i kanë ndarë rrugët. Për mosvazhdimin e bashkëpunimit ka njoftuar vetë klubi kampion.

"Klubi ynë ju njofton se pas dy vitesh së bashku kemi shkëputur kontratën me sulmuesin nga Gjakova, Mevlan Zeken.

Kontrata u shkëput me marrëveshje të dyanshme, Zeka e kërkoi largimin nga klubi pasiqë nuk i mjaftonte minutazhi në lojë. Ne e respektuam vendimin e tij dhe i urojmë shumë suksese në karrierë!", ka njoftuar Ballkani.

Zeka pos Ballkanit ka luajtur edhe te klube të tjera në Superligë. 


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa