Dalja e radhës e Princit Harry dhe Meghan Markle mezi po pritet nga publiku
Rtklive
Magazina

Dalja e radhës e Princit Harry dhe Meghan Markle mezi po pritet nga publiku

Në një dalje të re të përbashkët publike presim të shohim Princin Harry dhe Meghan Markle. Hera e fundit që ata mblodhën të gjithë blicat fotografik mbi ta ishte në performancat e tyre si pjesë e festimeve të Jubileut të Platinumit, për 70 vjetorin e mbretëreshës Elizabeth në fron.

Ku do t’i shohim përsëri?

Edhe pse Duka dhe Dukesha e Sussex-it mbajtën një profil shumë të ulët gjatë vizitës së tyre në Britaninë e Madhe me dy fëmijët e tyre, Archie dhe Lilybet, ata monopolizuan interesin e mediave ndërkombëtare. Sa i përket paraqitjes së tyre të re, ajo do të jetë në Asamblenë e Përgjithshme jozyrtare të OKB-së që do të zhvillohet më 18 korrik, në ditën e Nelson Mandelës.

Princi Harry do të mbajë një fjalim dhe thuhet se do të fokusohet në efektet e ndryshimeve klimatike, si dhe në çështje të tilla si mungesa e mallrave bazë dhe uria që endet sot. Nuk dihet ende nëse do t’i bashkohen dy fëmijët e tyre, Archie 3 vjeç dhe Lilybet 1 vjeç.


MË SHUME NGA Magazina