Pritjet në pikat kufitare të Kosovës
Foto Arkiv/ RTKlive
Lajme

Pritjet në pikat kufitare të Kosovës

K. Kasumi/ RTKlive

Pritjet në pikat kufitare të Kosovës në mëngjesin e sotëm i gjeni në tabelën poshtë këtij shkrimi.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar se pritjet në pikat kufitare janë të shkurtra, përpos në vendkalimin kufitar Merdar dhe te Dheu i Bardhë, në të cilat hyrjet janë deri në dhjetë minuta, ndërsa daljet 60 deri në 120 minuta.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle

MË SHUME NGA Lajme