Art Lokaj pjesë e Sunny Hill Festival në Tiranë
Rtklive
Magazina

Art Lokaj pjesë e Sunny Hill Festival në Tiranë

‘Sunny Hill Festival’ po vazhdon të zbulojë emrat e artistëve që do të performojnë në Tiranë.

Së fundi ata kanë zbuluar se pjesë e ‘Sunny Hill’ në Tiranë do të jetë edhe artisti Art Lokaj.

“Funky beats dhe tekste të bukura me të talentuarin Art Lokaj”, thuhet në njoftim.

Ndërkaq, festivali ‘Sunny Hill’ në Tiranë do të mbahet në datat 26, 27 dhe 28 gusht.

 


MË SHUME NGA Magazina