Rritet numri i qytetarëve të Serbisë që mbështesin pavarësinë e Kosovës
Rtklive
Lajme

Rritet numri i qytetarëve të Serbisë që mbështesin pavarësinë e Kosovës

REL

Ndonëse më shumë se gjysma e qytetarëve të Serbisë nuk do ta mbështesnin pavarësinë e Kosovës, edhe sikur ajo të garantonte jetë më të mirë për ta, numri i atyre që mbështesin një Kosovë të pavarur është rritur për 5.3 për qind në krahasim me vitin e kaluar.

Rritje ka shënuar edhe numri i qytetarëve që mendojnë se Kosova është humbur për Serbinë.

Hulumtimi është bërë me 1.228 persona dhe është publikuar më 17 gusht.

Tabela: Lendi Susuri  Burimi: Instituti i Beogradit për Çështje Evropiane


MË SHUME NGA Lajme