Mbishkrimet me shkronja cirilike në veri të Mitrovicës -Video
Rtklive
Lajme

Mbishkrimet me shkronja cirilike në veri të Mitrovicës -Video

Donika Sherifi RTK

E derisa Brukseli ishte qendër e bisedimeve, nëpër rrugët e Mitrovicës së Veriut u shfaqën afishe me mbishkrimet "Këtu jemi, mos u brengosni" dhe "Këtu jemi, po presim".

Mediat raportojnë se këto afishe të shkruara në alfabetin cirilik, ku vërehen ngjyrat e flamurit të Serbisë, janë vendosur nga persona të maskuar.

Ndërkaq, sot është vërejtur prani më e madhe e KFOR-it në këtë pjesë.


MË SHUME NGA Lajme