Organizohet maratona `Prishtina 2022`
Në Fokus

Organizohet maratona `Prishtina 2022`

RTKlive

Federata Atletikës së Kosovës dhe Departamenti i Sporteve, organizon maratonën “Prishtina 2022”, në të cilën marrin pjesë mbi 500 garues.

Nisja bëhet nga Teatri Kombëtar.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle