Mblidhen këto komisione të Kuvendit
Foto arkiv/ RTKlive
Lajme

Mblidhen këto komisione të Kuvendit

A.B / RTKlive

Sot do të mbahen mbledhjet e këtyre e komisioneve.

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, bën shqyrtimin e planit të punës së komisionit për sesionin vjeshtor.

Kurse Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, bën shqyrtimin e Vendimit të Qeverisë për zgjatjen e masave emergjente në furnizimin e energjisë, me nr.01/98 datë 23.09.2022.

Ndërsa Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim, bën miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtur me dt. 13.05/ 24.05/ dhe 30.05.2022 dhe Miratimi i Raportit të punës së komisionit për sesionin pranveror 2022.

Ndërsa Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë, do të ketë takim me delegacionin e Komisionit për Punë të Jashtme të Parlamentit të Republikës së Çekisë.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle

MË SHUME NGA Lajme