Kuvendi, mocion me debat për drejtuesit të Entit Rregullator të Energjisë
Shqipëri

Kuvendi, mocion me debat për drejtuesit të Entit Rregullator të Energjisë

ATSH

Kuvendi nis seancën plenare me kërkesë për thirrjen e drejtuesit të Entit Rregullator të Energjisë në seancë plenare, si dhe kërkesë për mocion me debat publik urgjent në Kuvendin e Shqipërisë

Në seancën e sotme plenare Kuvendi do të zhvillojë interpelancë me ministrin e Brendshëm, Bledar Çuçi kërkuar nga deputeti Ervin Salianji.

Po ashtu në seancën e Kuvendi shqyrtohet projektligj për ratifikimin e marrëveshjes me shkëmbim notash, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Japonisë, mbi bashkëpunimin ekonomik japonez për projektin për përmirësimin e pajisjeve për konservimin, restaurimin dhe mjedisin ekspozues në Muzeun Historik Kombëtar të Shqipërisë”.

Gjithashtu do të shqyrtohet projektvendimi për një ndryshim në vendimin nr. 69/2021 për caktimin e anëtarësisë së komisioneve të përhershme të Kuvendit”, i ndryshuar”.Projektvendim “Për ngritjen e Nënkomisionit për Mjedisin dhe Bujqësinë, si pjesë e Komisionit përVeprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle