Lansohet trileri i filmit “I Wanna Dance With Somebody”
Magazina

Lansohet trileri i filmit “I Wanna Dance With Somebody”

RTKlive

Filmi i ri mjuzikël - biografi, “I Wanna Dance With Somebody”, përqendrohet në jetën dhe karrierën e super yllit amerikan, Whitney Houston. Filmi “I Wanna Dance With Somebody”, do të lansohet në kinema me 23 dhjetor 2022.

Filmi i ri mjuzikël - biografi, “I Wanna Dance With Somebody”, përqendrohet në jetën dhe karrierën e  super yllit amerikan, Whitney Houston. Filmi “I Wanna Dance With Somebody”, do të lansohet në kinema me 23 dhjetor 2022.


MË SHUME NGA Magazina