Kuvendi miraton marrëveshjen për Portin e ri të Durrësit
Shqipëri

Kuvendi miraton marrëveshjen për Portin e ri të Durrësit

ATSH

Kuvendi ka miratuar pas një seance maratonë që vazhdoi deri në orët e para të mëngjesit, projektligjin për ndërtimin e Portit të ri të Durrësit.

Në sallë ishin të pranishëm 107 deputetë, ndërsa kjo marrëveshje u miratua me 76 vota pro dhe 35 dhe kundër.

Gjithashtu, Kuvendi miratoi me 77 vota pro dhe 35 kundër Buxhetin për vitin 2023 dhe projektligjet e paketës fiskale.


MË SHUME NGA Shqipëri