Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit
FOTO/ MKRS
Në Fokus

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit

RTKlive

Sot në Kino Armata, sheshi “Zahir Pajaziti”, në Prishtinë, do të organizohet shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit.

"Kjo ngjarje organizohet në bashkëpunim të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, UNICEF-it dhe UN Volunteers, me fokus në temën e solidaritetit përmes vullnetarizmit", njofton Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.


MË SHUME NGA Në Fokus