Amber Heard ka zgjidhur padinë për shpifje kundër Johnny Depp
Magazina

Amber Heard ka zgjidhur padinë për shpifje kundër Johnny Depp

RTSH

Amber Heard ka postuar në llogarinë e saj në Instagram se ka zgjidhur padinë për shpifje me ish-bashkëshortin e saj, Johnny Depp. Heard tha se ajo "nuk ka pranuar" dhe se zgjidhja "nuk është një akt koncesioni".

Ajo vuri në dukje përvojën e saj me sistemin ligjor amerikan si pjesë e motivimit të saj për të vendosur për të zgjidhur çështjen, duke pretenduar se "provat e shumta, të drejtpërdrejta që vërtetonin dëshminë e saj ishin përjashtuar" dhe se "popullariteti dhe fuqia kishin më shumë rëndësi se arsyeja.”

"Unë e marr këtë vendim duke humbur besimin në sistemin ligjor amerikan, ku dëshmia ime e pambrojtur shërbeu si ushqim argëtimi dhe media sociale," tha Heard. Depp e akuzoi Heardin për shpifje ndaj tij në një shkrim të vitit 2018 që ajo shkroi për Washington Post.

Juria i dha Depp 10 milionë dollarë si dëmshpërblim ndërsa një gjykatës i Virxhinias uli dëmet ndëshkuese në 350,000 dollarë për shkak të kufijve ligjorë, raportoi më parë CNN.

"Është e rëndësishme për mua të them që nuk e zgjodha kurrë këtë. Unë mbrojta të vërtetën time dhe duke vepruar kështu, e dija se jeta ime ishte shkatërruar. Fyerja me të cilën jam përballur në mediat sociale është një version i përforcuar i mënyrave se si gratë janë riviktimizuar kur dalin përpara”, ka shkruar ndër të tjera Heard.


MË SHUME NGA Magazina