Në Kosovë do të mbahet gara e kuzhinierëve
Magazina

Në Kosovë do të mbahet gara e kuzhinierëve

Sh.Gashi / RTKlive

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës ka njoftuar se nga data 20 janar deri më 24 janar 2023, në Prishtinë, mban garën e kuzhinierëve.

“Garë, si e tillë, organizohet për herë të parë në Kosovë", shkruan në njoftim.

"Në të do të marrin pjesë më shumë se 50 garues".

Aty sqarohet se garuesit do të vlerësohen nga juria profesionale e përbërë nga 5 kuzhinierë, 2 nga të cilët kanë titullin Michelin Star.

Ata janë nga Zvicra, Italia, Maqedonia, Shqipëria.


MË SHUME NGA Magazina