Begaj mbledh Këshillin e Sigurisë Kombëtare
Shqipëri

Begaj mbledh Këshillin e Sigurisë Kombëtare

RTSH

Presidenti Bajram Begaj ka mbledhur këtë të mërkurë Këshillin e Sigurisë Kombëtare. Nëpërmjet një njoftimi, Presidenca bën me dije se në Këshillin e Sigurisë do të bëhet një analizë e gjendjes së sigurisë kombëtare dhe po ashtu do të diskutohet edhe në lidhje me prioritetet për vitin 2023.

“Mbledhja e Këshillit të Sigurimit Kombëtar synon që të japë një panoramë të plotë dhe integruar të gjendjes së Sigurisë Kombëtare në Republikën e Shqipërisë dhe të diskutojë prioritetet për vitin në vijim në funksion të angazhimit të plotë, gjithëpërfshirës të institucioneve në garantimin e sigurisë, lirisë dhe mirëqënies së qytetarëve”, thuhet në njoftimin e Presidencës. 

Në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit Kombëtar do të jenë të pranishëm anëtarët e përhershëm të Këshillit të Sigurimit Kombëtar dhe drejtues të institucioneve me rëndësi për sigurinë kombëtare.


MË SHUME NGA Shqipëri