Në Celje të Sllovenisë shënohet përvjetori i 15 i Pavarësisë të Kosovës.
Në Fokus

Në Celje të Sllovenisë shënohet përvjetori i 15 i Pavarësisë të Kosovës.

Nën organizimin e Shoqatës kulturore shqiptare “Besa” në Celje, u shënua përvjetori i 15 i Pavarësisë të Kosovës.

Mysafirët në këtë manifestim u mirëpriten me poezi, këngë e valle, ndërsa u ndanë edhe mirënjohje për kontribuesit e shoqatës.

Me fjalë rasti të pranishmit në këtë jubile i përshëndeten kryetari i shoqatës “Besa” , Milazim Elshani. Po ashtu të pranishmit i përshëndetën dhe uruan edhe Ambasadori Valdet Sadiku e Ambasadori Pëllumb Qazimi.


MË SHUME NGA Në Fokus