Frekuencat

Frekuencat

Email: [email protected]

Rrjeti tokësor:

Prishtinë: channel 37 UHF

Zatriq: channel 9 VHF

Maja e Gjelbërt: chan. 12 VHF

Crnusha: channel 7 VHF

 

Satelit EU:

Sateliti: ​Eutelsat 16A, 16.0degE

Frequency:​10762.25 Mhz

Modulation: ​DVB-S2 8PSK

Symbol Rate:​30000 Ksym

Polarization:​Horizontal

Service Name:​RTK-1

Service ID:​1000

PMT PID:​1000

PCR PID:​1001

Video PID:​1001

Audio PID:​1002​

 

Satelit USA:

SES-1 ndodhet në 101 Lindje

Polarizimi #: 21 Vertikal pol

Frekuencat: 12120 MHz

FEC: ¾

Numri i Simboleve: 30000

Video PID: 40

Audio PID: 41

PCR PID 101

Video PID: 308Audio TVK

Audio PID: 256

Audio Radio Kosova

AUdio PID: 257

 

Lista e frekuencave të Radio Kosova 1 dhe Radio Kosova 2 

Pika transmetuese “GOLESH” ( Rrafshi i Kosovës )

 • 95.7 MHz “Radio Kosova 1” dhe
 • 97.7 MHz “Radio Kosova 2”.

 

Pika transmetuese “ZATRIQ” ( Rrafshi i Dukagjinit )

 • 88.9 MHz “Radio Kosova 1” dhe
 • 92.4 MHz “Radio Kosova 2”.

 

Pika transmetuese “MAJA EGJELBËR” ( Rajoni i Gjilanit )

 • 88.5 MHz “Radio Kosova 1” dhe
 • 90.5 MHz “Radio Kosova 2”.

 

Pika transmetuese “CËRNUSH” ( Rajoni i Mitrovicës )

 • 87.6 MHz “Radio Kosova 1” dhe
 • 91.5 MHz “Radio Kosova 2”.

 

Pika transmetuese “VRESHTA” ( Rajoni i Prishtinës )

 • 91.9 MHz “Radio Kosova 1”

 

Pika transmetuese “VUSH” ( Rajoni i Prishtinës )

 • 99.2 MHz “Radio Kosova 1” dhe
 • 93.3 MHz “Radio Kosova 2”.