PSD-ja kërkesë për debat parlamentar për vettingun  

PSD-ja kërkesë për debat parlamentar për vettingun  

Partia Socialdemokrate përmes deputetes Shqipe Pantina, ka bërë kërkesë për debat parlamentar lidhur me rivlerësimin e gjyqtarëve, prokurorëve dhe policëve hetues.

Ky proces shihet nga PSD shihet si një mundësi që të krijohen mekanizma përmbajtësorë që luftojnë korrupsionin dhe keqpërdorimin e detyrave zyrtare. Kjo kërkesë është mundësi e mirë për të diskutuar mundësitë e implementimit të Vettingut në Kosovë.

Partia Social Demokrate është e përkushtuar të ndërtojë një sistem të drejtësisë me integritet, profesional dhe të besueshëm. 

Autor: RTKlive